Запис Детальніше

Стабілізація рибних фаршів із ставкової риби за допомогою гідроколоїдів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація рибних фаршів із ставкової риби за допомогою гідроколоїдів
 
Creator Ісак, Тетяна Вікторівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description У роботі розроблено питання удосконалення технології виробництва рибних фаршів. Описано результати експериментальних досліджень зроблено їх аналіз. Запропоновано шляхи удосконалення класичної технології. Розроблено рецептури нових видів рибних фаршів та розраховано їх економічну ефективність. Метою роботи є наукове обґрунтування можливості застосування природних гідроколоїдів у виробництві рибних фаршів.
Об'єкт дослідження – технологія виробництва фаршу з коропа..
Предмет розроблення – використання гідроколоїдів у виробництві фаршу з коропа.Методи досліджень – стандартні, фізико-хімічні, органолептичні. У результаті роботи удосконалено технологію виготовлення фаршу з коропа, розроблено ряд рецептур з внесенням гідроколоїдів, та проект нормативно – технічної документації.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
other
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/758/1/Isak.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/758/2/Isak_dodatky.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/758/3/Isak_Prezentations.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/758/4/Isak_Rezensiya.zip
Ісак, Тетяна Вікторівна (2009) Стабілізація рибних фаршів із ставкової риби за допомогою гідроколоїдів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/758/