Стабілізація рибних фаршів із ставкової риби за допомогою гідроколоїдів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабілізація рибних фаршів із ставкової риби за допомогою гідроколоїдів
|
|
Creator |
Ісак, Тетяна Вікторівна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів |
|
Description |
У роботі розроблено питання удосконалення технології виробництва рибних фаршів. Описано результати експериментальних досліджень зроблено їх аналіз. Запропоновано шляхи удосконалення класичної технології. Розроблено рецептури нових видів рибних фаршів та розраховано їх економічну ефективність. Метою роботи є наукове обґрунтування можливості застосування природних гідроколоїдів у виробництві рибних фаршів. Об'єкт дослідження – технологія виробництва фаршу з коропа.. Предмет розроблення – використання гідроколоїдів у виробництві фаршу з коропа.Методи досліджень – стандартні, фізико-хімічні, органолептичні. У результаті роботи удосконалено технологію виготовлення фаршу з коропа, розроблено ряд рецептур з внесенням гідроколоїдів, та проект нормативно – технічної документації. |
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other other other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/758/1/Isak.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/758/2/Isak_dodatky.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/758/3/Isak_Prezentations.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/758/4/Isak_Rezensiya.zip Ісак, Тетяна Вікторівна (2009) Стабілізація рибних фаршів із ставкової риби за допомогою гідроколоїдів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/758/
|
|