Аналіз ризиків при виробництві сиру кисломолочного для дитячого харчування в умовах ВАТ «Галактон»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ризиків при виробництві сиру кисломолочного для дитячого харчування в умовах ВАТ «Галактон»
|
|
Creator |
Вдовиченко, Андрій Олександрович
|
|
Subject |
637.3 Сир та сироварство
Управління безпекою та якістю харчових продуктів 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
Вдовиченко Андрій Олександрович. МР: «Аналіз ризиків при виробництві сиру кисломолочного для дитячого харчування в умовах ВАТ «Галактон», 2009 рік, 89 сторінок. В магістерській роботі проведений опис продукту, здійснено опис сировини та допоміжних матеріалів, описано схему технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування, проведена ідентифікація небезпечних чинників з метою аналізу ризиків. |
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/477/1/Vdovichenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/477/2/Vdovichenko_Presentation.ppt.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/477/3/Vdovichenko_Dodatki.zip Вдовиченко, Андрій Олександрович (2009) Аналіз ризиків при виробництві сиру кисломолочного для дитячого харчування в умовах ВАТ «Галактон». Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/477/
|
|