Запис Детальніше

Аналіз ризиків при виробництві сиру кисломолочного для дитячого харчування в умовах ВАТ «Галактон»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризиків при виробництві сиру кисломолочного для дитячого харчування в умовах ВАТ «Галактон»
 
Creator Вдовиченко, Андрій Олександрович
 
Subject 637.3 Сир та сироварство
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
 
Description Вдовиченко Андрій Олександрович. МР: «Аналіз ризиків при виробництві сиру кисломолочного для дитячого харчування в умовах ВАТ «Галактон», 2009 рік, 89 сторінок.
В магістерській роботі проведений опис продукту, здійснено опис сировини та допоміжних матеріалів, описано схему технологічного процесу виробництва сиру кисломолочного для дитячого харчування, проведена ідентифікація небезпечних чинників з метою аналізу ризиків.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/477/1/Vdovichenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/477/2/Vdovichenko_Presentation.ppt.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/477/3/Vdovichenko_Dodatki.zip
Вдовиченко, Андрій Олександрович (2009) Аналіз ризиків при виробництві сиру кисломолочного для дитячого харчування в умовах ВАТ «Галактон». Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/477/