Запис Детальніше

Продуктивність сої залежно від передпосівної обробки насіння біологічно активними препаратами в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продуктивність сої залежно від передпосівної обробки насіння біологічно активними препаратами в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»
 
Creator Тинкевич , Тетяна Олегівна
 
Subject Виробництво та маркетинг продукції лікарських культур
633.3 Кормові рослини (крім трави)
8.09010101 Агрономія
Виробнича спеціалізація
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description В магістерській роботі вивчали сорти Київська 98 та ОАЦ-Віжіон, варіанти інокуляції біологічно активними препаратами. Встановили, що вища врожайність сої на чорноземах типових в умовах правобережного Лісостепу формується при інокуляції насіння ризогуміном. Більш врожайним за результатами проведення досліджень виявився сорт Київська 98, який формував 33,0 ц/га зерна. Робота містить 81 сторінку, складається з 5 основних розділів, має 5 рисунки, 31 таблицю та 1 додаток. В списку літератури наведено 54 джерела.
 
Date 2009-12-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/481/1/Tynkevych._doc.doc
Тинкевич , Тетяна Олегівна (2009) Продуктивність сої залежно від передпосівної обробки насіння біологічно активними препаратами в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція». Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/481/