Запис Детальніше

"Обґрунтування комплекту машин та обладнання для механізації виробничих процесів на свинофермі ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка» Фастівського р-ну Київської обл з розробкою машини для подрібнення коренебульбоплодів"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Обґрунтування комплекту машин та обладнання для механізації виробничих процесів на свинофермі ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка» Фастівського р-ну Київської обл з розробкою машини для подрібнення коренебульбоплодів"
 
Creator Устич, П.В.
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
Адаптивні прогресивні технології і техніка у тваринництві
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
 
Description Проведено аналіз та оцінку потоково-технологічних схем підготовки кормів до згодовування свиням, подрібнювачів коренебульбоплодів, обґрунтовано значення коренебульбоплодів у раціональній годівлі тварин, висвітлено способи підготовки коренебульбоплодів до згодовування та їх ефективність.
Обґрунтовано конструктивно функціональну схему машини для обробки коренебульбоплодів. Теоретично визначено основні параметри подрібнювача коренебульбоплодів. Досліджено вплив форми ножа на силу різання
 
Date 2009-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/496/1/Yctich_.doc
Устич, П.В. (2009) "Обґрунтування комплекту машин та обладнання для механізації виробничих процесів на свинофермі ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка» Фастівського р-ну Київської обл з розробкою машини для подрібнення коренебульбоплодів". Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/496/