Запис Детальніше

Правове регулювання виробництва і реалізації молока та молочної сировини в Україні

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Правове регулювання виробництва і реалізації молока та молочної сировини в Україні
 
Creator Канарик, Юлія Сергіївна
 
Subject Аграрне право
0304 Право
346 Господарське право. Правові основи державного регулювання економіки
 
Description Магістерська робота присвячена комплексному дослідженню особливостей правового регулювання виробництва і реалізації молока та молочної сировини в Україні.
В роботі досліджується природа поняття молоко та молочна сировини як сільськогосподарська продукції. Проаналізовано правові питання виробництва та реалізації молока і молочної сировини в наукових та нормативних джерелах. У роботі розкрито суспільні відносини, які виникають в процесі здійснення виробництва та реалізації молока і молочної сировини як специфічного виду сільськогосподарської діяльності. Особлива увага приділена суб’єктному складу. Досліджено організаційно-правові питання державної підтримки виробників. Правові питання відповідності законодавства України законодавству ЄС в сфері регулювання ринку молока подано у порівнянні з ЄС.
 
Date 2009-12-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/534/1/%D0%94%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BC_%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA_%D0%AE.%D0%A1.doc
Канарик, Юлія Сергіївна (2009) Правове регулювання виробництва і реалізації молока та молочної сировини в Україні. Магістра thesis, ННІ земельних ресурсів та правознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/534/