Запис Детальніше

Оптимізація годівлі дійних корів в умовах ВП НУБІП України "Ворзель"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація годівлі дійних корів в умовах ВП НУБІП України "Ворзель"
 
Creator Янківський , Виталій Анатолійович
 
Subject 636.2 Велика рогата худоба
Годівля тварин
 
Description З метою підвищення ефективності виробництва молока на основі результатів виробничої діяльності господарства були проведені розрахунки поголів′я тварин різних статево – вікових груп, виходу продукції за загальноприйнятими методиками, зроблений аналіз існуючих раціонів для дійних корів на зимовий і літній періоди.
З метою покращення повноцінної годівлі тварин та підвищення ефективності виробництва продукції методом лінійного програмування були розроблені числові моделі оптимізаційних раціонів для корів на зимовий і літній періоди, і визначені за допомогою ПК за програмою «пошук рішень» у середовищі Excel.
Отримані результати вирішення оптимізаційних задач виконані при розрахунку потреби господарства в кормах для молочного стада, ефективності виробництва молока в господарстві, а задачі з оптимізації поголів’я дозволять визначитись із оптимальною структурою стада поголів’я худоби виходячи із нинішніх цін на молоко та живу масу при реалізації худоби.
 
Date 2009-12-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/541/1/%D0%94%D0%86%D0%9F%D0%9B%D0%9E%D0%9C_%D0%A6%D0%95.doc
Янківський , Виталій Анатолійович (2009) Оптимізація годівлі дійних корів в умовах ВП НУБІП України "Ворзель". Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/541/