Запис Детальніше

Проблеми гармонізації аграрного законодавства України та законодавства Європейського Союзу

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми гармонізації аграрного законодавства України та законодавства Європейського Союзу
 
Creator Бицюра, Людмила Володимирівна
 
Subject Аграрне право
0304 Право
346 Господарське право. Правові основи державного регулювання економіки
 
Description У контексті ефективної реалізації спільної аграрної політики первинного значення набуває процес гармонізації як один з найбільш доцільних способів підвищення ефективності аграрного законодавства України та відповідності його стандартам європейського права. В Україні, незважаючи на велику кількість наукових досліджень, присвячених праву ЄС, існують суттєві прогалини у розумінні правової гармонізації, що проходить в рамках ЄС. вітчизняною юридичною наукою ще тне розроблено доктринального визначення «правової гармонізації», немає чітких критеріїв для розмежування зазначеного поняття з суміжними. Це потребує подальших досліджень на основі порівняльно-правового аналізу в контексті зближення національного права України з правом Європейського Союзу.
 
Date 2009-12-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/545/1/%D0%94%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BC_%D0%91%D0%B8%D1%86%D1%8E%D1%80%D0%B8_%D0%9B.%D0%92.doc
Бицюра, Людмила Володимирівна (2009) Проблеми гармонізації аграрного законодавства України та законодавства Європейського Союзу. Магістра thesis, ННІ земельних ресурсів та правознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/545/