Запис Детальніше

Правові засади забезпечення екологічної безпеки при використанні водних ресурсів в Україні

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Правові засади забезпечення екологічної безпеки при використанні водних ресурсів в Україні
 
Creator Вергелюк, Андрій Олександрович
 
Subject 349.6 Правові проблеми охорони навколишнього середовища
Аграрне право
0304 Право
 
Description Водні ресурси України є національним надбанням народу України, однією з природних основ його економічного розвитку і соціального добробуту.
В умовах нарощування антропогенних навантажень на природне середовище, розвитку суспільного виробництва і зростання матеріальних потреб виникає необхідність розробки і додержання особливих правил користування водними ресурсами, раціонального їх використання та екологічно спрямованого захисту.
Відсутність в Україні чіткого законодавства щодо регулювання суспільних відносин з приводу водних ресурсів створює таку ситуацію, коли норми не виконуються, дублюються повноваження органів на яких покладено функції управління, охорони, контролю за водними ресурсами.
 
Date 2009-12-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/546/1/%D0%94%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BC_%D0%92%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D1%8E%D0%BA%D0%B0_%D0%90.%D0%9E.doc
Вергелюк, Андрій Олександрович (2009) Правові засади забезпечення екологічної безпеки при використанні водних ресурсів в Україні. Магістра thesis, ННІ земельних ресурсів та правознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/546/