Запис Детальніше

Удосконалення організаційних заходів та технічних засобів водонагрівання та створення нормативних умов праці на дільниці майстерні ВП НУБІП НДГ "Ворзель" Київської області.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення організаційних заходів та технічних засобів водонагрівання та створення нормативних умов праці на дільниці майстерні ВП НУБІП НДГ "Ворзель" Київської області.
 
Creator Віроцький , М.В.
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
Працеохоронні та інженерноекологічні засади сільськогосподарського виробництва
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
 
Description В роботі розглянуті напрями підвищення умов праці на дільниці майстерні та довкілля ВП НУБІП НДГ «Ворзель» Київської області. Для досягнення поставленої мети було виконано удосконалення засобів водозабезпечення майстерні МТП, удосконалення засобів обробки води. Приведено обґрунтування сучасних гідродинамічних нагрівачів для майстерні МТП та визначенні техніко-економічні показники ефективності запропонованих рішень.
 
Date 2009-12-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/600/1/MICROS~2.DOC
Віроцький , М.В. (2009) Удосконалення організаційних заходів та технічних засобів водонагрівання та створення нормативних умов праці на дільниці майстерні ВП НУБІП НДГ "Ворзель" Київської області. Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/600/