Запис Детальніше

Обґрунтування комплекту машин і обладнання для комплексної механізації молочно – товарної ферми ВП НДГ НУБІП України ”Агрономічна Дослідна Станція ” Васильківського району Київської області з дослідженням лінії приготування і роздавання кормів.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування комплекту машин і обладнання для комплексної механізації молочно – товарної ферми ВП НДГ НУБІП України ”Агрономічна Дослідна Станція ” Васильківського району Київської області з дослідженням лінії приготування і роздавання кормів.
 
Creator Пивовар, І.В.
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
Адаптивні прогресивні технології і техніка у тваринництві
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
 
Description Обґрунтування комплекту машин і обладнання для комплексної механізації молочно – товарної ферми ВП НДГ НУБІП України ”Агрономічна Дослідна Станція Розроблена технологічна лінія приготування та роздавання кормів. Приведені вимоги охорони праці та виконана економічна оцінка розробок.
 
Date 2009-12-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/617/1/Pivovar.doc
Пивовар, І.В. (2009) Обґрунтування комплекту машин і обладнання для комплексної механізації молочно – товарної ферми ВП НДГ НУБІП України ”Агрономічна Дослідна Станція ” Васильківського району Київської області з дослідженням лінії приготування і роздавання кормів. Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/617/