Запис Детальніше

Розроблення заходів управління ризиками алергенів на підприємствах харчової промисловості

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення заходів управління ризиками алергенів на підприємствах харчової промисловості
 
Creator Очеретяна, Інна Миколаївна
 
Subject 502 Природа. Дослідження природи та її збереження. Захист навколишнього середовища (довкілля) та живої природи
1801 Специфічні категорії
Екологічна стандартизація і сертифікація
 
Description Очеретяна І. М. - МР: «Розроблення заходів управління ризиками алергенів на підприємствах харчової промисловості», - 2009 р. , 67 ст.
В роботі проаналізовано вимоги чинних вітчизняних та європейських нормативних документів щодо ризику алергенів у харчовій продукції. Розроблено заходи управління даними ризиками на підприємстві з виготовлення мюслів ТОВ «Динамо». Встановлено, що для даного підприємства ризик перехресого забруднення є найвищим на початкових етапах виробництва і розроблено рекомендації щодо мінімізації цих ризиків та підвищення економічної ефективності діяльності підприємства
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/622/1/Ocheretyana.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/622/2/Ocheretyana_Dod_materialy.zip
Очеретяна, Інна Миколаївна (2009) Розроблення заходів управління ризиками алергенів на підприємствах харчової промисловості. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/622/