Розроблення заходів управління ризиками алергенів на підприємствах харчової промисловості
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Розроблення заходів управління ризиками алергенів на підприємствах харчової промисловості
|
|
| Creator |
Очеретяна, Інна Миколаївна
|
|
| Subject |
502 Природа. Дослідження природи та її збереження. Захист навколишнього середовища (довкілля) та живої природи
1801 Специфічні категорії Екологічна стандартизація і сертифікація |
|
| Description |
Очеретяна І. М. - МР: «Розроблення заходів управління ризиками алергенів на підприємствах харчової промисловості», - 2009 р. , 67 ст. В роботі проаналізовано вимоги чинних вітчизняних та європейських нормативних документів щодо ризику алергенів у харчовій продукції. Розроблено заходи управління даними ризиками на підприємстві з виготовлення мюслів ТОВ «Динамо». Встановлено, що для даного підприємства ризик перехресого забруднення є найвищим на початкових етапах виробництва і розроблено рекомендації щодо мінімізації цих ризиків та підвищення економічної ефективності діяльності підприємства |
|
| Date |
2009-12-21
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/622/1/Ocheretyana.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/622/2/Ocheretyana_Dod_materialy.zip Очеретяна, Інна Миколаївна (2009) Розроблення заходів управління ризиками алергенів на підприємствах харчової промисловості. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/622/
|
|