Запис Детальніше

Обґрунтування стандартизованих показників та розроблення проекту стандарту «Ефіри метилові жирних кислот. Технологія виробництва"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування стандартизованих показників та розроблення проекту стандарту «Ефіри метилові жирних кислот. Технологія виробництва"
 
Creator Яровенко, Інна Іванівна
 
Subject 1801 Специфічні категорії
665 Олії. Жири. Віск. Клеї. Камеді. Смоли
Екологічна стандартизація і сертифікація
 
Description В роботі проаналізовано метанолову технологію виробництва метилових ефірів жирних кислот, виділені фактори, які впливають на якість кінцевого продукту та запропоновані показники процесу для стандартизації. На основі проведених досліджень розроблено проект стандарту на технологію виробництва метилових ефірів жирних кислот.
Впровадження розробленого проекту стандарту сприятиме підвищенню економічної ефективності підприємства-виробника та забезпечить високу якість кінцевого продукту.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/638/1/Yarovenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/638/2/Yarovenko_Presentation.ppt
Яровенко, Інна Іванівна (2009) Обґрунтування стандартизованих показників та розроблення проекту стандарту «Ефіри метилові жирних кислот. Технологія виробництва". Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/638/