Вивчення сучасних методів аналізу білкового складу харчових продуктів і сировини в Україні та ЄС
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення сучасних методів аналізу білкового складу харчових продуктів і сировини в Україні та ЄС
|
|
Creator |
Каленюк, Надія Петрівна
|
|
Subject |
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
Оцінка якості продукції рослинництва, води, ґрунтів і агрохімікатів 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
В роботі проаналізовано стан нормативної та законодавчої бази України, та країн ЄС щодо методів аналізу білкового складу харчових продуктів та сировини. Порівняно нормативні документи, які прямо чи опосередковано регламентують визначену сферу. Надані рекомендації, щодо поновлення вітчизняної нормативної бази у даній сфері.
|
|
Date |
2009-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/639/1/Kalenuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/639/2/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%8E%D0%BA_%D0%9D.%D0%9F.ppt Каленюк, Надія Петрівна (2009) Вивчення сучасних методів аналізу білкового складу харчових продуктів і сировини в Україні та ЄС. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/639/
|
|