Запис Детальніше

Вивчення сучасних методів аналізу білкового складу харчових продуктів і сировини в Україні та ЄС

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення сучасних методів аналізу білкового складу харчових продуктів і сировини в Україні та ЄС
 
Creator Каленюк, Надія Петрівна
 
Subject 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
Оцінка якості продукції рослинництва, води, ґрунтів і агрохімікатів
1801 Специфічні категорії
 
Description В роботі проаналізовано стан нормативної та законодавчої бази України, та країн ЄС щодо методів аналізу білкового складу харчових продуктів та сировини. Порівняно нормативні документи, які прямо чи опосередковано регламентують визначену сферу. Надані рекомендації, щодо поновлення вітчизняної нормативної бази у даній сфері.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/639/1/Kalenuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/639/2/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%8E%D0%BA_%D0%9D.%D0%9F.ppt
Каленюк, Надія Петрівна (2009) Вивчення сучасних методів аналізу білкового складу харчових продуктів і сировини в Україні та ЄС. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/639/