Запис Детальніше

Використання функціональних добавок з метою підвищення якості виробів з соленого м`яса

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання функціональних добавок з метою підвищення якості виробів з соленого м`яса
 
Creator Домбровський, Дмитро Станіславович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Робота присвячена розробці технологій м’ясних продуктів з функціональними добавками. Досліджено вплив внесення функціональних сумішей в рецептуру варено-копчених виробів з соленого м'яса на функціональні властивості, органолептичніпоказники. Було встановлено оптимальну кількість розсолу з функціональними сумішами для отримання продукту високої якості.
 
Date 2009
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/641/1/Dombrovskiy.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/641/2/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7_%D1%8F.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/641/3/dombrovskii.pps.ppt
Домбровський, Дмитро Станіславович (2009) Використання функціональних добавок з метою підвищення якості виробів з соленого м`яса. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/641/