Використання функціональних добавок з метою підвищення якості виробів з соленого м`яса
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання функціональних добавок з метою підвищення якості виробів з соленого м`яса
|
|
Creator |
Домбровський, Дмитро Станіславович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Робота присвячена розробці технологій м’ясних продуктів з функціональними добавками. Досліджено вплив внесення функціональних сумішей в рецептуру варено-копчених виробів з соленого м'яса на функціональні властивості, органолептичніпоказники. Було встановлено оптимальну кількість розсолу з функціональними сумішами для отримання продукту високої якості.
|
|
Date |
2009
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/msword application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/641/1/Dombrovskiy.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/641/2/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B7_%D1%8F.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/641/3/dombrovskii.pps.ppt Домбровський, Дмитро Станіславович (2009) Використання функціональних добавок з метою підвищення якості виробів з соленого м`яса. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/641/
|
|