Запис Детальніше

Дослідження впливу маринадів різного сладу на якість напівфабрикатів з м”яса птиці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу маринадів різного сладу на якість напівфабрикатів з м”яса птиці
 
Creator Шереметьев, Владислав Сергійович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Сучасний стан використання маринадів на різних основах. Об’єкти, матеріали та методи дослідження. Результати експериментальних досліджень. Економічна ефективність використання напівфабрикатів. Охорона праці. Висновки та пропозиції. Список використаних джерел. Додатки.
 
Date 2009
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/643/1/Sheremetev.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/643/2/Recensiya.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/643/3/Sheremetev.ppt
Шереметьев, Владислав Сергійович (2009) Дослідження впливу маринадів різного сладу на якість напівфабрикатів з м”яса птиці. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/643/