Дослідження впливу маринадів різного сладу на якість напівфабрикатів з м”яса птиці
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу маринадів різного сладу на якість напівфабрикатів з м”яса птиці
|
|
Creator |
Шереметьев, Владислав Сергійович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Сучасний стан використання маринадів на різних основах. Об’єкти, матеріали та методи дослідження. Результати експериментальних досліджень. Економічна ефективність використання напівфабрикатів. Охорона праці. Висновки та пропозиції. Список використаних джерел. Додатки.
|
|
Date |
2009
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/msword application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/643/1/Sheremetev.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/643/2/Recensiya.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/643/3/Sheremetev.ppt Шереметьев, Владислав Сергійович (2009) Дослідження впливу маринадів різного сладу на якість напівфабрикатів з м”яса птиці. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/643/
|
|