Запис Детальніше

Використання сучасних методів пакування та їх вплив на зберігання натуральних напівфабрикатів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання сучасних методів пакування та їх вплив на зберігання натуральних напівфабрикатів
 
Creator Самойлік, Оксана Іванівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Магістерська робота присвячена вивченню питань, які стосуються впливу вакууму на процес зберігання натуральних напівфабрикатів з м'яса страуса в умовах промислового холодильника.
Встановлено вплив вакуумної упаковки на термін зберігання м'яса страуса. Проаналізовано зміни органолептичних, фізико-хімічних та санітарно-мікробіологічних показників при зберіганні м'яса запакованого під вакуумом та без вакуумного пакування, що зберігалися в однакових умовах.
Визначено, що термін зберігання запакованого під вакуумом м'яса страуса з урахуванням коефіцієнту резерву (МУК 4.2.1847 – 04) складає 15 діб, а не запакованого, 10 діб при тих же температурних режимах (t = 0…+4˚С).
 
Date 2009
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
other
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/645/1/Samoylik.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/645/2/Samoylik_dodatki.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/645/3/Samoylik_recensiya.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/645/4/Samoylik_pps.zip
Самойлік, Оксана Іванівна (2009) Використання сучасних методів пакування та їх вплив на зберігання натуральних напівфабрикатів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/645/