Використання сучасних методів пакування та їх вплив на зберігання натуральних напівфабрикатів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання сучасних методів пакування та їх вплив на зберігання натуральних напівфабрикатів
|
|
Creator |
Самойлік, Оксана Іванівна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Магістерська робота присвячена вивченню питань, які стосуються впливу вакууму на процес зберігання натуральних напівфабрикатів з м'яса страуса в умовах промислового холодильника. Встановлено вплив вакуумної упаковки на термін зберігання м'яса страуса. Проаналізовано зміни органолептичних, фізико-хімічних та санітарно-мікробіологічних показників при зберіганні м'яса запакованого під вакуумом та без вакуумного пакування, що зберігалися в однакових умовах. Визначено, що термін зберігання запакованого під вакуумом м'яса страуса з урахуванням коефіцієнту резерву (МУК 4.2.1847 – 04) складає 15 діб, а не запакованого, 10 діб при тих же температурних режимах (t = 0…+4˚С). |
|
Date |
2009
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other other other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/645/1/Samoylik.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/645/2/Samoylik_dodatki.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/645/3/Samoylik_recensiya.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/645/4/Samoylik_pps.zip Самойлік, Оксана Іванівна (2009) Використання сучасних методів пакування та їх вплив на зберігання натуральних напівфабрикатів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/645/
|
|