Запис Детальніше

Електрифікація технологічних процесів на пункті технічного обслуговування і ремонту енергетичного обладнання ВП НУБіП України НДГ“Агрономічна дослідна станція”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електрифікація технологічних процесів на пункті технічного обслуговування і ремонту енергетичного обладнання ВП НУБіП України НДГ“Агрономічна дослідна станція”
 
Creator Боднарчук, Андрій Геннадійович
 
Subject Енергоінжиніринг в АПК
Виробнича спеціалізація
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010101 Енергетика с-г виробництва
 
Description У магістерській роботі розроблені питання електрифікації технологічних процесів на пункті технічного обслуговування і ремонту енергетичного обладнання ВП НУБіП України НДГ“Агрономічна дослідна станція”
Здійснено вибір технологічного та енергетичного обладнання, необхідного для проведення комплексу робіт з ремонту та технічного обслуговування автотракторної техніки та сільськогосподарських машин. Виконано розрахунок електричного освітлення та зовнішніх електричних мереж напругою 0,38 кВ.
Детальна розробка проекту присвячена розгляду питання Монтажу, налагодження і експлуатація електрообладнання
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/646/1/2009_%D0%91%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%90%D0%93.doc
Боднарчук, Андрій Геннадійович (2009) Електрифікація технологічних процесів на пункті технічного обслуговування і ремонту енергетичного обладнання ВП НУБіП України НДГ“Агрономічна дослідна станція”. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/646/