Оптимізація споживчих властивостей комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація споживчих властивостей комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу
|
|
Creator |
Коротаєва, Яна Олександрівна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Об’єкт дослідження – технологія комбінованих м’ясних продуктів. Обґрунтовано доцільність використання соєвого ізоляту у виробництві м’ясних продуктів, а саме варених ковбас, шляхом заміни основної сировини у кількості 15% на 100 кг несоленої сировини. Встановлено, що заміна м’ясної сировини на рослинну, призводить до підвищення прибутку, зниження собівартості продукту та зростання купівельної спроможності споживача.
|
|
Date |
2009
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/647/1/Korotaeva.doc
Коротаєва, Яна Олександрівна (2009) Оптимізація споживчих властивостей комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/647/
|
|