Запис Детальніше

Оптимізація споживчих властивостей комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація споживчих властивостей комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу
 
Creator Коротаєва, Яна Олександрівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Об’єкт дослідження – технологія комбінованих м’ясних продуктів. Обґрунтовано доцільність використання соєвого ізоляту у виробництві м’ясних продуктів, а саме варених ковбас, шляхом заміни основної сировини у кількості 15% на 100 кг несоленої сировини. Встановлено, що заміна м’ясної сировини на рослинну, призводить до підвищення прибутку, зниження собівартості продукту та зростання купівельної спроможності споживача.
 
Date 2009
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/647/1/Korotaeva.doc
Коротаєва, Яна Олександрівна (2009) Оптимізація споживчих властивостей комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/647/