Дослідження впливу колагенвмісної сировини на технологічні властивості напівкопчених ковбас
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу колагенвмісної сировини на технологічні властивості напівкопчених ковбас
|
|
Creator |
Гойстер, Богдан Васильович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі науково обгрунтована і розроблена ресурсозберігаюча технологія білкового напівфабрикату (БНФ) на основі колагенвмісної сировини для напівкопчених ковбас. Розроблена технологічна схема виробництва БНФ легко вписується в роботу м´ясопереробних підприємств, не потребує додаткових площ і може бути реалізована на підприємствах любої потужності. Обгрунтована доцільність використання БНФ у фаршах напівкопчених ковбас. Встановлено, що використання БНФ позитивно впливає на його функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості. Раціональним явсляється введення БНФ у фарші напівкопчених ковбас у кількості 10%.
|
|
Date |
2009
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/648/1/Goyster.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/648/2/Goyster_Dodatky.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/648/3/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F.ppt Гойстер, Богдан Васильович (2009) Дослідження впливу колагенвмісної сировини на технологічні властивості напівкопчених ковбас. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/648/
|
|