Запис Детальніше

Дослідження впливу колагенвмісної сировини на технологічні властивості напівкопчених ковбас

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу колагенвмісної сировини на технологічні властивості напівкопчених ковбас
 
Creator Гойстер, Богдан Васильович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі науково обгрунтована і розроблена ресурсозберігаюча технологія білкового напівфабрикату (БНФ) на основі колагенвмісної сировини для напівкопчених ковбас. Розроблена технологічна схема виробництва БНФ легко вписується в роботу м´ясопереробних підприємств, не потребує додаткових площ і може бути реалізована на підприємствах любої потужності. Обгрунтована доцільність використання БНФ у фаршах напівкопчених ковбас. Встановлено, що використання БНФ позитивно впливає на його функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості. Раціональним явсляється введення БНФ у фарші напівкопчених ковбас у кількості 10%.
 
Date 2009
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/648/1/Goyster.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/648/2/Goyster_Dodatky.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/648/3/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F.ppt
Гойстер, Богдан Васильович (2009) Дослідження впливу колагенвмісної сировини на технологічні властивості напівкопчених ковбас. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/648/