Запис Детальніше

Аналіз екологічних аспектів на підприємствах в галузі птахівництва та розроблення рекомендацій щодо мінімізації їх впливу на довкілля

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз екологічних аспектів на підприємствах в галузі птахівництва та розроблення рекомендацій щодо мінімізації їх впливу на довкілля
 
Creator Шевченко, Маріанна Вікторівна
 
Subject Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
1801 Специфічні категорії
504 Наука про навколишнє середовище. Екологія
 
Description В магістерській роботі проведено дослідження щодо діяльності підприємств галузі птахівництва, виявлені та оцінені екологічні аспекти птахівництва, які здійснюють вплив на навколишнє середовище, досліжувалось також на яких з технологічних етапів галузь чинить найбільший вплив . Також зроблений аналіз цих аспектів, розроблені заходи управління екологічними аспектами на підприємствах в цій галузі. Було обгрунтовано та розроблено впровадження екологічних заходів щодо зменшення екологічного впливу на навколишнє середовище. Розроблена також процедура управління екологічними аспектами на підприємствах птахівництва.
Дослідження проведені в магістерській роботі дали такі висновки: підприємства галузі птахівництва чинять неабиякий негативний вплив на довкілля та мають велику кількість негативних екологічних аспектів. Для зменшення навантження на навколишнє середовищє необхідне і доцільне впровадження заходів управління екологічними аспектами.
 
Date 2009-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/749/1/Schevschenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/749/2/Schevschenko_present.pptx
Шевченко, Маріанна Вікторівна (2009) Аналіз екологічних аспектів на підприємствах в галузі птахівництва та розроблення рекомендацій щодо мінімізації їх впливу на довкілля. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/749/