Запис Детальніше

Елементи системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Елементи системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва
 
Creator Сом, Ірина Олександрівна
 
Subject Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
637.4 Яйця. Продукти переробки яєць
1801 Специфічні категорії
 
Description Сом Ірина Олександрівна “Розроблення елементів системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва”, 2009 року, обсягом 50 сторінки.
У магістерській роботі викладено аналітичний огляд літературних джерел за останні роки щодо вдосконалення технології вирощування птиці та режимів технологічних процесів, які впливають на якість готового продукту.
В результаті проведених досліджень простежено систему управління безпечністю продукції яєчного птахівництва, зокрема, харчових яєць та розроблено пропозиції щодо її покращення.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/750/1/Som.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/750/2/Som__Presentation_.ppt
Сом, Ірина Олександрівна (2009) Елементи системи управління безпечністю продукції яєчного птахівництва. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/750/