Запис Детальніше

Розробка заходів управління екологічними аспектами для підприємств цукрової промисловості

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка заходів управління екологічними аспектами для підприємств цукрової промисловості
 
Creator Волинець, Анна Іванівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
Екологічна стандартизація і сертифікація
 
Description Проведено дослідження та охарактеризовано сучасний стан бурякоцукрового виробництва в Україні, виявлені та оцінені основні екологічні аспекти, що впливають на стан екосистеми, при цьому було враховано технологічний процес виробництва продукції.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/751/1/Volynez.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/751/2/Volynez_present.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/751/3/%D0%90%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B2_ZIP_-_WinRAR.zip
Волинець, Анна Іванівна (2009) Розробка заходів управління екологічними аспектами для підприємств цукрової промисловості. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/751/