Вивчення факторів, що впливають на якість бройлерів та розроблення стандарту на технологію вирощування
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення факторів, що впливають на якість бройлерів та розроблення стандарту на технологію вирощування
|
|
Creator |
Ляшенко, Володимир Миколайович
|
|
Subject |
Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
636 Загальні питання тваринництва. Розведення тварин і птахів. Скотарство. Домашні тварини та їх розведення 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
Ляшенко Володимир Миколайович "Моніторинг нормативної бази галузі птахівництва в країнах ЄС, РФ та України" 2009 р. 70 сторінки. В Україні станом на 01.01.2009 р. чинними є нормативні документи на птахопереробну продукцію ГОСТів – 65, ДСТУ – 76, ТУ У – 456. Рівень гармонізації птахопереробної продукції становить 29,8%. ТУ У на птахопереробну продукцію в 4,2 рази перевищує кількість ДСТУ та ГОСТів. На сьогодні чинними є 38 міждержавних стандарти, які розроблені на методи контролю за показниками якості та безпеки, а в Україні стандарти на птахопереробну продукцію розроблені як на методи контролю за показниками якості та безпеки, так і основоположні, а також технічні та загальні технічні умови. |
|
Date |
2009-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/752/1/Lyashenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/752/2/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F.ppt Ляшенко, Володимир Миколайович (2009) Вивчення факторів, що впливають на якість бройлерів та розроблення стандарту на технологію вирощування. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/752/
|
|