Розроблення елементів системи управління безпечності харчових продуктів в умовах ВАТ «Криворізький молокозавод №1»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення елементів системи управління безпечності харчових продуктів в умовах ВАТ «Криворізький молокозавод №1»
|
|
Creator |
Бобіренко, Василина Вікторівна
|
|
Subject |
637.1 Молочна промисловість у цілому
Управління безпекою та якістю харчових продуктів 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
У магістерській роботі подано систему простежуваності як складової системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ВАТ «Криворізький міськмолокозавод №1» відповідно до вимог національного та міжнародного законодавства. В ході розроблення системи простежуваності було: проведено аналіз асортименту продукції, яка була вироблена та (або) оброблена чи запакована однаковим чином; визначено місце вироблення, обробки, зберігання та (або) продажу продукції підприємства; проаналізовано пересування сировини та харчових продуктів вздовж специфічних етапів виробництва, обробки та їх розподілення; ідентифіковано споживачів та постачальників підприємства; відстежень потоки матеріалів, які надходять на виробництво в тих точках, які визначені, як критичні точки контролю; встановлено вимоги до інформаційних потоків; розроблено процедури системи простежуваності Рекомендовано впровадити розроблену систему простежуваності як складової системи управління безпечністю харчових продуктів. |
|
Date |
2009-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/755/1/Bobirenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/755/2/Bobirenko_prezentations.rar Бобіренко, Василина Вікторівна (2009) Розроблення елементів системи управління безпечності харчових продуктів в умовах ВАТ «Криворізький молокозавод №1». Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/755/
|
|