Запис Детальніше

Розроблення елементів системи управління безпечності харчових продуктів в умовах ВАТ «Криворізький молокозавод №1»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення елементів системи управління безпечності харчових продуктів в умовах ВАТ «Криворізький молокозавод №1»
 
Creator Бобіренко, Василина Вікторівна
 
Subject 637.1 Молочна промисловість у цілому
Управління безпекою та якістю харчових продуктів
1801 Специфічні категорії
 
Description У магістерській роботі подано систему простежуваності як складової системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ВАТ «Криворізький міськмолокозавод №1» відповідно до вимог національного та міжнародного законодавства.
В ході розроблення системи простежуваності було:
проведено аналіз асортименту продукції, яка була вироблена та (або) оброблена чи запакована однаковим чином; визначено місце вироблення, обробки, зберігання та (або) продажу продукції підприємства; проаналізовано пересування сировини та харчових продуктів вздовж специфічних етапів виробництва, обробки та їх розподілення; ідентифіковано споживачів та постачальників підприємства; відстежень потоки матеріалів, які надходять на виробництво в тих точках, які визначені, як критичні точки контролю; встановлено вимоги до інформаційних потоків; розроблено процедури системи простежуваності
Рекомендовано впровадити розроблену систему простежуваності як складової системи управління безпечністю харчових продуктів.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/755/1/Bobirenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/755/2/Bobirenko_prezentations.rar
Бобіренко, Василина Вікторівна (2009) Розроблення елементів системи управління безпечності харчових продуктів в умовах ВАТ «Криворізький молокозавод №1». Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/755/