Запис Детальніше

Вивчення сучасного стану стандартизації сільськогосподарських машин і обладнання та розроблення стандарту, гармонізованого з міжнародним

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення сучасного стану стандартизації сільськогосподарських машин і обладнання та розроблення стандарту, гармонізованого з міжнародним
 
Creator Герасименко, Павло Петрович
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
1801 Специфічні категорії
Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва
 
Description В роботі викладено характеристику нормативної бази українських, європейських та міжнародних стандартів у сфері сільськогосподарських машин та обладнання.
В результаті встановлено, що в нормативній базі в галузі стандартизації сільськогосподарських машин та обладнання більшу частину складають міждержавні стандарти (ГОСТи), що є застарілими, загальний рівень гармонізації становить близько 53%.
Розроблено проект національного стандарту пр. ДСТУ ISO 14269-2:2009 Трактори і самохідні машини для сільського та лісового господарства. Робоче місце оператора - Частина 2: Опалення, вентиляція та кондиціонування повітря. Методи випробування, гармонізований з міжнародним методом перекладу.
Рекомендовано приділити більше уваги приведенню української нормативної бази в галузі стандартизації сільськогосподарських машин та обладнання у відповідність до європейських та міжнародних вимог.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/754/1/Gerasymenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/754/2/Gerasymenko_Dodatok.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/754/3/Gerasymenko_Presentation.ppt
Герасименко, Павло Петрович (2009) Вивчення сучасного стану стандартизації сільськогосподарських машин і обладнання та розроблення стандарту, гармонізованого з міжнародним. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/754/