Запис Детальніше

Ефективність використання замінників кухонної солі у виробництві слабо соленої продукції

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність використання замінників кухонної солі у виробництві слабо соленої продукції
 
Creator Ріпка, Юлія Станіславівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description У роботі розроблені питання технології виробництва слабосоленої кільки, удосконалено класичну технологію. Описано результати досліджень, та їх аналіз. Розраховано економічну ефективність.Метою роботи є наукове обґрунтування та визначення ефективності використання замінників солі при виготовленні слабосоленої продукції. Об'єкт дослідження – технологія виробництва слабосоленої кільки чорноморської. Предмет розроблення – використання замінників кухонної солі у виробництві слабосоленої продукції Методи досліджень – стандартні фізико-хімічні, функціонально-технологічні, органолептичні.Актуальність теми полягає в необхідності розширення асортименту соленої продукції з використанням солезамінників для дієтичного та функціонального призначення. У результаті роботи удосконалено технологію слабосоленої кільки з внесенням солезамінників, визначено оптимальну кількість солезамінників, розроблено проект нормативно – технічної документації
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format other
application/msword
other
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/759/2/Ripka.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/759/1/Ripka.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/759/3/Recenziju_Ripka.zip.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/759/4/Ripka.pps.zip
Ріпка, Юлія Станіславівна (2009) Ефективність використання замінників кухонної солі у виробництві слабо соленої продукції. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/759/