Дослідження впливу коптильних речовин на якість варено – копчених ковбас
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу коптильних речовин на якість варено – копчених ковбас
|
|
Creator |
Поремська, Яна Василівна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Магістерська робота присвячена вивченню питань, які стосуються дослідження впливу коптильних речовин на якість варено – копчених ковбас. Встановлено перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва, визначилисяь з оптимальним складом коптильних речовин; отримали готові ковбасні вироби із застосуванням перспективних коптильних речовин. Розвиток технології бездимного копчення за допомогою рафінованих конденсатів диму, є більш перспективним в порівнянні з іншими типами коптильних препаратів, тому що, спосіб одержання конденсатів диму є найбільш економічним, препарати такого роду можуть у максимальній мірі відтворювати ефект копчення, тобто надавати оброблюваним продуктам характерні смакові властивості, колір (що особливо важливо для копчених мясних виробів - ковбас) і здатність протистояти швидкому псуванню. |
|
Date |
2009-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/790/1/Poremska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/790/2/Poremska_rezenziya.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/790/3/Poremska_Prezentations.zip Поремська, Яна Василівна (2009) Дослідження впливу коптильних речовин на якість варено – копчених ковбас. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/790/
|
|