Запис Детальніше

Дослідження впливу коптильних речовин на якість варено – копчених ковбас

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу коптильних речовин на якість варено – копчених ковбас
 
Creator Поремська, Яна Василівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Магістерська робота присвячена вивченню питань, які стосуються дослідження впливу коптильних речовин на якість варено – копчених ковбас. Встановлено перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва, визначилисяь з оптимальним складом коптильних речовин;
отримали готові ковбасні вироби із застосуванням перспективних коптильних речовин.
Розвиток технології бездимного копчення за допомогою рафінованих конденсатів диму, є більш перспективним в порівнянні з іншими типами коптильних препаратів, тому що, спосіб одержання конденсатів диму є найбільш економічним, препарати такого роду можуть у максимальній мірі відтворювати ефект копчення, тобто надавати оброблюваним продуктам характерні смакові властивості, колір (що особливо важливо для копчених мясних виробів - ковбас) і здатність протистояти швидкому псуванню.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/790/1/Poremska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/790/2/Poremska_rezenziya.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/790/3/Poremska_Prezentations.zip
Поремська, Яна Василівна (2009) Дослідження впливу коптильних речовин на якість варено – копчених ковбас. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/790/