Запис Детальніше

Аналіз ефективності системи НАССР та заходи її вдосконалення на Миронівському м’ясопереробному заводі «Легко».

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ефективності системи НАССР та заходи її вдосконалення на Миронівському м’ясопереробному заводі «Легко».
 
Creator Коваленко, Олексій Григорович
 
Subject Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
1801 Специфічні категорії
637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
 
Description В даній роботі наведені основні вимоги щодо організації роботи системи НАССР як складової системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів на прикладі Миронівського м’ясопереробного заводу «Легко». Також розроблено кілька пропозицій щодо удосконалення системи НАССР - плану даного підприємства.
Ця робота включає такі основні розділи: «Аналіз принципів системи управління безпечністю харчових продуктів на основі НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) – Аналіз ризиків та критичні точки контролю», «Стандарт ISO 22000:2005: нове покоління систем менеджменту безпеки харчових продуктів», «Нормативна база технологічних процесів»; «Контроль критичних контрольних точок (ККТ)», «План НАССР»; «Моніторинг та поліпшення якості сільськогосподарської продукції».
 
Date 2009-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/795/1/Kovalenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/795/2/Kovalenko.ppt
Коваленко, Олексій Григорович (2009) Аналіз ефективності системи НАССР та заходи її вдосконалення на Миронівському м’ясопереробному заводі «Легко». Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/795/