Аналіз ефективності системи НАССР та заходи її вдосконалення на Миронівському м’ясопереробному заводі «Легко».
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ефективності системи НАССР та заходи її вдосконалення на Миронівському м’ясопереробному заводі «Легко».
|
|
Creator |
Коваленко, Олексій Григорович
|
|
Subject |
Якість продукції, стандартизація і сертифікація на підприємствах галузі птахівництва
1801 Специфічні категорії 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
|
Description |
В даній роботі наведені основні вимоги щодо організації роботи системи НАССР як складової системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів на прикладі Миронівського м’ясопереробного заводу «Легко». Також розроблено кілька пропозицій щодо удосконалення системи НАССР - плану даного підприємства. Ця робота включає такі основні розділи: «Аналіз принципів системи управління безпечністю харчових продуктів на основі НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) – Аналіз ризиків та критичні точки контролю», «Стандарт ISO 22000:2005: нове покоління систем менеджменту безпеки харчових продуктів», «Нормативна база технологічних процесів»; «Контроль критичних контрольних точок (ККТ)», «План НАССР»; «Моніторинг та поліпшення якості сільськогосподарської продукції». |
|
Date |
2009-12-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/795/1/Kovalenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/795/2/Kovalenko.ppt Коваленко, Олексій Григорович (2009) Аналіз ефективності системи НАССР та заходи її вдосконалення на Миронівському м’ясопереробному заводі «Легко». Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/795/
|
|