Запис Детальніше

Аналіз режимів зберігання зерна озимої пшениці призначеного для продовольчих цілей

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз режимів зберігання зерна озимої пшениці призначеного для продовольчих цілей
 
Creator Захарова , Ольга Миколаївна
 
Subject Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.09010101 Агрономія
Виробнича спеціалізація
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
633.1 Хлібні злаки. Зернові культури
 
Description Робота містить 95 сторінку, 5 основних розділів, 24 рисунки, 8 таблиць та 11 додатків, 47 в списку літератури джерело. В даній роботі схема досліду передбачає вивчення змін технологічних властивостей зерна сортів Національна та Акорд, вирощених в умовах агростанції, в процесі зберігання в охолодженому стані та у сховищі, на протязі 12 місяців. Програма проведення досліджень передбачає оцінку якості зерна зразу ж після збирання (контроль), через один, три, шість, дев’ять, дванадцять місяців зберігання зерна озимої пшениці.
Якість озимої пшениці оцінювали за такими показниками: вологість, натура, скловидність, вміст білка, кількість клейковини, якість клейковини, число падіння, хлібопекарські властивості.
 
Date 2009-12-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/815/1/Zaharova.doc
Захарова , Ольга Миколаївна (2009) Аналіз режимів зберігання зерна озимої пшениці призначеного для продовольчих цілей. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/815/