Аналіз режимів зберігання зерна озимої пшениці призначеного для продовольчих цілей
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз режимів зберігання зерна озимої пшениці призначеного для продовольчих цілей
|
|
Creator |
Захарова , Ольга Миколаївна
|
|
Subject |
Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.09010101 Агрономія Виробнича спеціалізація 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) 633.1 Хлібні злаки. Зернові культури |
|
Description |
Робота містить 95 сторінку, 5 основних розділів, 24 рисунки, 8 таблиць та 11 додатків, 47 в списку літератури джерело. В даній роботі схема досліду передбачає вивчення змін технологічних властивостей зерна сортів Національна та Акорд, вирощених в умовах агростанції, в процесі зберігання в охолодженому стані та у сховищі, на протязі 12 місяців. Програма проведення досліджень передбачає оцінку якості зерна зразу ж після збирання (контроль), через один, три, шість, дев’ять, дванадцять місяців зберігання зерна озимої пшениці. Якість озимої пшениці оцінювали за такими показниками: вологість, натура, скловидність, вміст білка, кількість клейковини, якість клейковини, число падіння, хлібопекарські властивості. |
|
Date |
2009-12-18
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/815/1/Zaharova.doc
Захарова , Ольга Миколаївна (2009) Аналіз режимів зберігання зерна озимої пшениці призначеного для продовольчих цілей. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/815/
|
|