Запис Детальніше

Удосконалення елементів технології культивування гливи звичайної інтенсивним способом

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення елементів технології культивування гливи звичайної інтенсивним способом
 
Creator Андрійченко , Олена Миколаївна
 
Subject 635.8 Гриби
Грибівництво
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
Виробнича спеціалізація
 
Description Магістерська робота викладена на 89 сторінках, включає 5 розділів, 21 таблицю, 17 рисунків та додатки. Список літератури нараховує 31 найменування.
МЕТА ДОСЛІДЖЕНЬ :
1. Встановити основні господарсько-біологічні характеристики штамів гливи звичайної — Duna НК-35 (Угорщина) – контроль, Italspawn Р – 77 (Італія), Italspawn Р – 70 (Італія) та AMYCEL 3000 (Франція) та рекомендувати для подальшого їх використання у виробництві.
2. Встановити основні господарсько-біологічні характеристики штаму гливи звичайної — AMYCEL 3000 залежно від виду плівки та способів перфорацій.

АКТУАЛЬНІСТЬ ТЕМИ: у зв’язку зі збільшенням попиту на продукцію грибівництва, а також для покращення економічної ефективності вирощування гливи звичайної, проводять господарсько-біологічну оцінку та підбір кращих за показниками штамів для використання на виробництві, вводять нові елементи технології їх культивування.
За результатами досліджень за використання різних типів плівки і способів перфорацій значних відмінностей у настанні етапів розвитку і плодоношення не виявлено. За показниками зовнішнього вигляду плодових тіл відзначалися гриби, зібрані за перфорацій у вигляді надрізів. Урожайність гливи звичайної за використання надрізів істотно переважала урожайність при перфорація – отворах.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/847/1/Andriichenko.doc
Андрійченко , Олена Миколаївна (2009) Удосконалення елементів технології культивування гливи звичайної інтенсивним способом. Магістра thesis, НННІ Рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/847/