Удосконалення елементів технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення елементів технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин
|
|
Creator |
Бакум , Наталія Іванівна
|
|
Subject |
Дослідницька спеціалізація
Стандартизовані технології переробки та зберігання овочевих та плодових культур 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) 8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство 635.1 Столові (харчові) коренеплоди |
|
Description |
Розроблення нової рецептури салатів із використання овочів із підвищеним вмістом біологічно-активних речовин
|
|
Date |
2009-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/849/1/Bakum_.doc
Бакум , Наталія Іванівна (2009) Удосконалення елементів технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин. Магістра thesis, ННІ Рослинництьва та грунтознавства. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/849/
|
|