Запис Детальніше

Удосконалення елементів технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення елементів технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин
 
Creator Бакум , Наталія Іванівна
 
Subject Дослідницька спеціалізація
Стандартизовані технології переробки та зберігання овочевих та плодових культур
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
635.1 Столові (харчові) коренеплоди
 
Description Розроблення нової рецептури салатів із використання овочів із підвищеним вмістом біологічно-активних речовин
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/849/1/Bakum_.doc
Бакум , Наталія Іванівна (2009) Удосконалення елементів технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин. Магістра thesis, ННІ Рослинництьва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/849/