Запис Детальніше

Удосконалення виготовлення консервів в маслі із сайри з використанням тиндалізації

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення виготовлення консервів в маслі із сайри з використанням тиндалізації
 
Creator Волинець, Олександр Анатолійович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
 
Description В роботі розроблені питання технології виробництва консервів у маслі із сайри з використанням тиндалізації.
Розроблено заходи щодо охорони навколишнього середовища, та запропонована схема очищення води від забруднень, характерних для даного виробництва.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/850/1/Volynec.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/850/2/Volynec_Prezentations.zip
Волинець, Олександр Анатолійович (2009) Удосконалення виготовлення консервів в маслі із сайри з використанням тиндалізації. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/850/