Запис Детальніше

Моделювання врожайності та якості зерна пшениці озимої на лучно-чорноземному карбонатному ґрунті в Правобережному Лісостепу України

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моделювання врожайності та якості зерна пшениці озимої на лучно-чорноземному карбонатному ґрунті в Правобережному Лісостепу України
 
Creator Андрієвська , Алла Костянтинівна
 
Subject Агрохімсервіс сучасних технологій у рослинництві
Виробнича спеціалізація
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010102 Агрохімія і грунтознавство
633.1 Хлібні злаки. Зернові культури
631.4 Грунтознавство. Грунтові дослідження
 
Description Дипломна робота студентки Андрієвської Алли Костянтинівни на тему: „Моделювання врожайності та якості зерна пшениці озимої на лучно-чорноземному карбонатному ґрунті в Правобережному Лісостепу України” викладена на 82 сторінки друкованим текстом, має 14 таблиць, 4 рисунки та 68 літературних посилань.
У дипломній роботі приведені результати по аналізу впливу систематичного застосування добрив на урожай та якість пшениці озимої на лучно-чорноземному карбонатному ґрунті в умовах Правобережного Лісостепу України. Розроблені моделі для розрахунку врожайності пшениці озимої по вмісту мінерального азоту в орному шарі ґрунту та вмістом загального азоту в рослинах у фазу весняного кущення.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/873/1/Andrievska.doc.doc
Андрієвська , Алла Костянтинівна (2009) Моделювання врожайності та якості зерна пшениці озимої на лучно-чорноземному карбонатному ґрунті в Правобережному Лісостепу України. Магістра thesis, ННі рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/873/