Запис Детальніше

Підвищення ефективності систем енергозабезпечення фермерських господарств за рахунок комплексного використання геліоколекторів та теплових насосів.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення ефективності систем енергозабезпечення фермерських господарств за рахунок комплексного використання геліоколекторів та теплових насосів.
 
Creator Книжка, Володимир Сергійович
 
Subject Енергозабезпечення АПК
Виробнича спеціалізація
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010101 Енергетика с-г виробництва
 
Description Об'єкт досліджень - альтернативні енергосистеми, що працюють з теплонасосним циклом, які застосовують для опалення або гарячого водопостачання.
Предмет дослідження - комплекс факторів, які впливають на ефективність роботи системи альтернативного теплопостачання. Математичне моделювання та оптимізація роботи комплексних систем з використанням поновлювальних джерел енергії.Мета роботи – постановка та вирішення задач по підвищенню ефективності використання енергії від альтернативних і поновлювальних джерел енергії, особливо при комплексному їх використанні, (поєднання сонячних колекторів та грунтових теплообмінників), з одночасним застосуванням теплонасосного циклу. Визначення умов раціонального комбінування поновлюваних джерел енергії і теплонасосних установок в системах теплопостачання
 
Date 2009-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/961/1/2009_%D0%9A%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D0%BA%D0%B0_%D0%92%D0%A1.doc
Книжка, Володимир Сергійович (2009) Підвищення ефективності систем енергозабезпечення фермерських господарств за рахунок комплексного використання геліоколекторів та теплових насосів. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/961/