Запис Детальніше

"Дослідження картоплесховища як об’єкта автоматизації іонної обробки картоплі під час зберігання (ТОВ"Агротехсервіс")"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Дослідження картоплесховища як об’єкта автоматизації іонної обробки картоплі під час зберігання (ТОВ"Агротехсервіс")"
 
Creator Кобець, Андрій Григорович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Дослідницька спеціалізація
0502 Автоматика та управління (Автоматизація та компютерно-інтегровані технології)
Енергоефективні системи управління біотехнічними об’єктами
 
Description В даній магістерській роботі розроблена система автоматичного регулювання іонною обробкою картоплі під час зберігання. Проведено аналіз стану автоматизації енергетичної бази відповідно до теми магістерської роботи. Наведено експериментальні дослідження та проведено аналіз та узагальнення одержаних результатів.
В роботі використано технологію аероіонної обробки для впливу на термін зберігання картоплі, та збереження її якостей. Здійснено дослідження конструкції картоплесховищ та проведено необхідну модернізацію та розроблено технологічну схему системи автоматизації іонної обробки. Розраховано параметри та дози іонізування та озонування картоплі під час зберігання.
Також розроблено електричну принципову схему та проведено вибір обладнання з урахуванням максимальної продуктивності та ефективності системи. Розроблене необхідне програмне забезпечення. В роботі наведені заходи з техніки безпеки при монтажі та експлуатації автоматизованої системи
 
Date 2009-12-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/963/1/2009_%D0%9A%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D1%8C_%D0%90%D0%93.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/963/2/2009_%D0%9A%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D1%8C_%D0%90%D0%93.ppt
Кобець, Андрій Григорович (2009) "Дослідження картоплесховища як об’єкта автоматизації іонної обробки картоплі під час зберігання (ТОВ"Агротехсервіс")". Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/963/