Запис Детальніше

“Дослідження теплиці як об’єкта автоматизації керування параметрами мікроклімату та вдосконалення системи автоматичного керування температурно-вологісними режимами (ВАТ “Комбінат “Тепличний”)”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title “Дослідження теплиці як об’єкта автоматизації керування параметрами мікроклімату та вдосконалення системи автоматичного керування температурно-вологісними режимами (ВАТ “Комбінат “Тепличний”)”
 
Creator Куліш, Віталій Миколайович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в тепличному господарстві
Виробнича спеціалізація
0502 Автоматика та управління (Автоматизація та компютерно-інтегровані технології)
 
Description У даній випускній магістерській роботі дана характеристика технологічної частини, приведений аналіз і перспективи розвитку виробничих процесів, а також дана технологічна та технічна характеристика температурно-вологісними режимами повітря в теплиці.
Розроблено систему автоматичного керування температурно-вологісними режимами повітря та проаналізовані її характеристики, вибрано обладнання та розроблена принципова система автоматичного регулювання, контролю та захисту.
Доцільність прийнятих рішень наведена в економічній частині. Виконаний кошторис затрат, пов'язаний з впровадженням нового регулятора
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/977/1/2009_%D0%9A%D1%83%D0%BB%D1%96%D1%88_%D0%92%D0%9C.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/977/2/2009_%D0%9A%D1%83%D0%BB%D1%96%D1%88_%D0%92%D0%9C.ppt
Куліш, Віталій Миколайович (2009) “Дослідження теплиці як об’єкта автоматизації керування параметрами мікроклімату та вдосконалення системи автоматичного керування температурно-вологісними режимами (ВАТ “Комбінат “Тепличний”)”. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/977/