Запис Детальніше

Управління урожайністю і якістю сільськогосподарських культур на лучно-чорноземному ґрунті за використання нових комплексних добрив

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління урожайністю і якістю сільськогосподарських культур на лучно-чорноземному ґрунті за використання нових комплексних добрив
 
Creator Петренко , Євгеній Павлович
 
Subject Агрохімсервіс сучасних технологій у рослинництві
Виробнича спеціалізація
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010102 Агрохімія і грунтознавство
633.1 Хлібні злаки. Зернові культури
631.4 Грунтознавство. Грунтові дослідження
 
Description Дипломна робота Петренка Є.П. викладена на 78 сторінки друкованим текстом, має 14 таблиць, 3 рисунки та 94 літературних посилань.Добрива є одним із найпотужніших факторів впливу на врожайність сільськогосподарських культур та ефективність сільськогосподарського виробництва. Проте, в світлі постійного росту цін на енергоносії і підвищення потреб у добривах актуальною постає проблема пошуку шляхів підвищення ефективності добрив. Відомо, що найбільшу частку добрив, що споживають у світі та в Україні, мають азотні добрива. Проте, технологія їх виробництва базується на великих витратах енергії, що в світлі зростання ціни на енергоносії та світової тенденції переходу на енергозаощаджуючі технології потребує переглянути питання системи їх застосування та розробки нових композиційних азотних добрив для підвищення коефіцієнту використання азоту з добрив та попередження забруднення оточуючого середовища.
У даній дипломній роботі приведені результати по аналізу впливу застосування нових комплексних азотних добрив на динаміку зміни поживних елементів в ґрунті та рослинах, урожай та якість зеленої маси кукурудзи і зерна пшениці озимої за вирощування на лучно-чорноземному карбонатному ґрунті в умовах Правобережного Лісостепу України.
 
Date 2009-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/987/1/Petrenko.doc
Петренко , Євгеній Павлович (2009) Управління урожайністю і якістю сільськогосподарських культур на лучно-чорноземному ґрунті за використання нових комплексних добрив. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/987/