Запис Детальніше

Вивчення гібридів перцю солодкого в умовах скляних теплиць

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення гібридів перцю солодкого в умовах скляних теплиць
 
Creator Очеретний , Василь Васильович
 
Subject 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
Закритий ґрунт
635.6 Рослини з їстівними плодами та насінням. Бобові культури
Виробнича спеціалізація
 
Description Магістерська робота викладена на 73 сторінках, включає 9 таблиць та 6 рисунків. Вона складається з вступу, 5 розділів, висновків, пропозицій, додатків.
Список літератури нараховує 45 найменуваннь.
Дослідження проводилися у державному підприємстві “Науково-дослідному виробничому агрокомбінаті “Пуща-Водиця” (м. Київ) під керівництвом професора, доктора с.-г. наук, Академіка УААН, - В.А Кравченка
МЕТА ДОСЛІДЖЕНЬ :
Провести фенологічні спостереження, та прослідкувати за урожайністю гібридів перцю солодкого в умовах скляних теплиць для подальшого їх сортовипробування.
АКТУАЛЬНІСТЬ ТЕМИ: у зв’язку зі збільшенням попиту на продукцію перцю солодкого, а також для покращення економічної ефективності вирощування цієї культури, проводять господарсько-біологічну оцінку та підбір кращих за показниками гібридів для використання на виробництві.
Дані сортовипробування по урожайності показали, що найкращими були гібриди Аніка F1, та Творець F1, їх ми і рекомендуємо виробникам. В 2009 році ці гібриди вирощувалися в умовах агрокомбінату «Пуща - Водиця» на площі 0,5 га кожний.
 
Date 2009-12-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1004/1/Ocheretniy.doc
Очеретний , Василь Васильович (2009) Вивчення гібридів перцю солодкого в умовах скляних теплиць. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1004/