Запис Детальніше

"Дослідження теплиці з комбінованим обігрівом як об’єкта автоматизації та вдосконалення системи автоматичного регулювання температури (ВАТ ”Комбінат ”Тепличний”)"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Дослідження теплиці з комбінованим обігрівом як об’єкта автоматизації та вдосконалення системи автоматичного регулювання температури (ВАТ ”Комбінат ”Тепличний”)"
 
Creator Столяров, Андрій Юрійович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в тепличному господарстві
Виробнича спеціалізація
0502 Автоматика та управління (Автоматизація та компютерно-інтегровані технології)
 
Description У даній випускній магістерській роботі приведена характеристика технологічної частини, приведений аналіз та перспективи розвитку виробничих процесів, а також дана технологічна та технічна характеристика процесу нагріву повітря в теплиці. Проаналізовано аналіз комбінованого обігіву та теплиці.
Розроблена система автоматичного регулювання температурного режиму повітря в теплиці та проаналізовані її характеристики. Вибрано обладнання та розроблена принципова система автоматичного регулювання, контролю та захисту.
Раціональність прийнятих рішень наведена в економічній частині. Проведений кошторис витрат, пов'язаний зі створенням автоматичної системи регулювання
 
Date 2009-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1063/1/2009_%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D1%80%D0%BE%D0%B2_%D0%90%D0%AE.doc
Столяров, Андрій Юрійович (2009) "Дослідження теплиці з комбінованим обігрівом як об’єкта автоматизації та вдосконалення системи автоматичного регулювання температури (ВАТ ”Комбінат ”Тепличний”)". Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1063/