Запис Детальніше

Дослідження енергетичних параметрів інфрачервоних обігрівачів молодняка тварин при їх живленні від перетворювачів напруги і частоти У ВП НУБіП України НДГ « Агрономічна дослідна станція».

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження енергетичних параметрів інфрачервоних обігрівачів молодняка тварин при їх живленні від перетворювачів напруги і частоти У ВП НУБіП України НДГ « Агрономічна дослідна станція».
 
Creator Щокін, Павло Іванович
 
Subject Електрифіковані технології і електрообладнання в тваринництві
Виробнича спеціалізація
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г.
 
Description Експериментально встановлено, що положення максимуму спектральної iнтенсивностi випромiнювання iнфрачервоних ламп типу ИКЗК 215-220-250 при зниженнi напруги живлення вiд 220 В до 60 В, в незначнiй мiрi змiщується вiд l = 1,2 мкм до l = 1,5 мкм. На основi цих дослiджень запропоновано регулювання теплового потоку iнфрачервоних ламп шляхом змiни напруги їх живлення за допомогою ТРН при незмiннiй мiнiмально допустимiй висотi пiдвiсу опромiнювачiв. Такий спосiб регулювання дав змогу пiдвищити ККД iнфрачервоних опромiнювачiв в 1,5 ¸ 2 рази, знизити споживання електричної енергiї на 10 ¸ 25 %, автоматизувати процес в залежностi вiд температури повiтря у тваринницьких примiщеннях, вiку i породи тварин
 
Date 2009-12-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1081/1/2009_%D0%A9%D0%BE%D0%BA%D1%96%D0%BD_%D0%9F%D0%86.doc
Щокін, Павло Іванович (2009) Дослідження енергетичних параметрів інфрачервоних обігрівачів молодняка тварин при їх живленні від перетворювачів напруги і частоти У ВП НУБіП України НДГ « Агрономічна дослідна станція». Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1081/