Запис Детальніше

„Електрифікація технологічних процесів у ремонтній майстерні сільськогосподарського підприємства на базі ВП НУБіП України НДГ «Ворзель»”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title „Електрифікація технологічних процесів у ремонтній майстерні сільськогосподарського підприємства на базі ВП НУБіП України НДГ «Ворзель»”
 
Creator Возний, Максим Миколайович
 
Subject Енергоінжиніринг в АПК
Виробнича спеціалізація
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010101 Енергетика с-г виробництва
 
Description В магістерській роботі на тему " Електрифікація технологічних процесів у ремонтній майстерні сільськогосподарського підприємства на базі ВП НУБіП України НДГ «Ворзель»" проведений розрахунок освітлення виробничих приміщень, силових і освітлювальних електропроводок, а також вибір апаратури пуску та захисту.
Детально розглянуті питання вдосконалення діагностування та налагодження захисних пристроїв електричних апаратів в умовах агропромислового виробництва та питання діагностування роботи двигунів внутрішнього згорання з використанням портативного діагностичного стенда.
В роботі висвітлені питання з економного використання електроенергії та з охорони праці. Виконані техніко-економічні розрахунки
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1106/1/2009_%D0%92%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%9C%D0%9C.doc
Возний, Максим Миколайович (2009) „Електрифікація технологічних процесів у ремонтній майстерні сільськогосподарського підприємства на базі ВП НУБіП України НДГ «Ворзель»”. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1106/