Запис Детальніше

Охорона праці на рибооброблювальних підприємствах

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Охорона праці на рибооброблювальних підприємствах
 
Creator Войналович, О.В.
Марчишина , Є.І.
Войтюк, С.Д.
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У навчальному посібнику представлено підходи та вимоги щодо забезпечення нормативних умов праці на рибооброблювальних підприємствах. Описано організаційні засади та документальне забезпечення функціонування системи управління охороною праці, вимоги безпеки на різноманітних технологічних процесах обробляння риби, особливості забезпечення електро- і пожежної безпеки на підприємствах підгалузі.
Навчальний посібник призначено для студентів напряму «Харчові технології та інженерія», а також керівників, спеціалістів служб охорони праці та інших посадових осіб, які відповідають за безпеку виконання робіт на рибооброблювальних підприємствах.
 
Publisher "Основа" м.Київ
 
Date 2009
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1116/1/Pos_rubu.pdf
Войналович, О.В., Марчишина , Є.І., Войтюк, С.Д. (2009) Охорона праці на рибооброблювальних підприємствах. [Навчальний матеріал] (У процесі публікації)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1116/