Запис Детальніше

Основи хорони праці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи хорони праці
 
Creator Білько , Т.О.
Воронова, Н.Є.
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050401 Економіка підприємства
331 Праця. Працевлаштування. Робота. Економіка праці. Організація праці
 
Description Дисципліна "Основи охорони праці" містить такі основні розділи: основи організації роботи з охорони праці в сільському господарстві; правові та організаційні питання охорони праці, данні про шкідливі фактори виробничого середовища, заходи з вивчення та профілактики травматизму у сільському господарстві, основи техніки безпеки, пожежній та електробезпеці .
Теоретична та практична підготовка студентів передбачає уміння забезпечити здорові та безпечні умови праці у сільському господарстві та запобігати травматизму, отруєнню та захворюваності робітників на виробництві.
Метою дисципліни є набуття умінь розробляти організаційні заходи для запобігання аварійності, травматизму і захворюваності на виробництві. При цьому студенти будуть підготовлені до реалізації державної політики України у галузі охорони праці, як зазначено у Законі України “Про охорону праці”, і направленої на створювання здорових і безпечних умов праці у сільськогосподарському виробництві, запобігання аварійності, травматизму і захворюваності на виробництві.
 
Date 2009
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1117/1/Osn_oh_praci.pdf
Білько , Т.О., Воронова, Н.Є. (2009) Основи хорони праці. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1117/