Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни«Якість та безпека продукції тваринництва» для студентів факультету ветеринарної медицини

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни«Якість та безпека продукції тваринництва» для студентів факультету ветеринарної медицини
 
Creator Арнаута, О.В.
Ткаченко, Т.А.
Мельникова, Н.М.
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
1101 Ветеринарія (Ветеринарна медицина)
8.11010101 Ветеринарна медицина
637 Продукти тваринництва
Ветеринарна санітарія і гігієна
 
Description Наведено основні вимоги виконання курсової роботи з дисципліни «Якість та безпека продукції тваринництва» для студентів факультету ветеринарної медицини зі спеціальності 7.130501 - “Ветеринарна медицина”
 
Publisher НУБіП України
 
Date 2009
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1127/1/jakist_bezp_prod.pdf
Арнаута, О.В., Ткаченко, Т.А., Мельникова, Н.М. (2009) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни«Якість та безпека продукції тваринництва» для студентів факультету ветеринарної медицини. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1127/