Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни«Якість та безпека продукції тваринництва» для студентів факультету ветеринарної медицини
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни«Якість та безпека продукції тваринництва» для студентів факультету ветеринарної медицини
|
|
Creator |
Арнаута, О.В.
Ткаченко, Т.А. Мельникова, Н.М. |
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
1101 Ветеринарія (Ветеринарна медицина) 8.11010101 Ветеринарна медицина 637 Продукти тваринництва Ветеринарна санітарія і гігієна |
|
Description |
Наведено основні вимоги виконання курсової роботи з дисципліни «Якість та безпека продукції тваринництва» для студентів факультету ветеринарної медицини зі спеціальності 7.130501 - “Ветеринарна медицина”
|
|
Publisher |
НУБіП України
|
|
Date |
2009
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1127/1/jakist_bezp_prod.pdf
Арнаута, О.В., Ткаченко, Т.А., Мельникова, Н.М. (2009) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни«Якість та безпека продукції тваринництва» для студентів факультету ветеринарної медицини. [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1127/
|
|