МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження навчальної практики із дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва ” для студентів денної форми навчання факультету «Аграрного менеджменту»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження навчальної практики із дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва ” для студентів денної форми навчання факультету «Аграрного менеджменту» |
|
Creator |
Гунько, С.М.
Бобер, А.В. |
|
Subject |
8.03060101 Менеджмент організацій і адміністрування (Менеджмент організацій)
Рослинництво 631 Загальні питання сільського господарства 0306 Менеджмент і адміністрування (Менеджмент) |
|
Description |
Наведено методичні вказівки щодо проходження навчальної практики із дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва” для студентів денної форми навчання факультету «Аграрного менеджменту». Методичні вказівки включають програму навчальної практики, її завдання та короткий теоретичний матеріал до кожного із розділів. У методичних вказівках наведено приклади зрахунків, які проводяться під час зберігання зерна та плодоовочевої продукції та пакети завдань для самостійного проведення цих розрахунків студентами. Завершуються етодичні вказівки переліком рекомендованої літератури. |
|
Publisher |
Центр інформаційних технологій
|
|
Date |
2009
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1132/1/Metoduchka_praktuka_Menedjmant_2009_finish.pdf
Гунько, С.М., Бобер, А.В. (2009) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження навчальної практики із дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва ” для студентів денної форми навчання факультету «Аграрного менеджменту». [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1132/
|
|