Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження навчальної практики із дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва ” для студентів денної форми навчання факультету «Аграрного менеджменту»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
щодо проходження навчальної практики із дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва ” для студентів денної форми навчання факультету «Аграрного менеджменту»
 
Creator Гунько, С.М.
Бобер, А.В.
 
Subject 8.03060101 Менеджмент організацій і адміністрування (Менеджмент організацій)
Рослинництво
631 Загальні питання сільського господарства
0306 Менеджмент і адміністрування (Менеджмент)
 
Description Наведено методичні вказівки щодо проходження навчальної практики
із дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва”
для студентів денної форми навчання факультету «Аграрного менеджменту».
Методичні вказівки включають програму навчальної практики, її завдання та короткий теоретичний матеріал до кожного із розділів. У методичних вказівках наведено приклади зрахунків, які проводяться під час зберігання зерна та плодоовочевої продукції та пакети завдань для самостійного проведення цих розрахунків студентами. Завершуються етодичні вказівки переліком рекомендованої літератури.
 
Publisher Центр інформаційних технологій
 
Date 2009
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1132/1/Metoduchka_praktuka_Menedjmant_2009_finish.pdf
Гунько, С.М., Бобер, А.В. (2009) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ щодо проходження навчальної практики із дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва ” для студентів денної форми навчання факультету «Аграрного менеджменту». [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1132/