Запис Детальніше

Методичні вказівки з виконання самостійної роботи студентами магістратури спеціалізацій «Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва» та «Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки
з виконання самостійної роботи
студентами магістратури спеціалізацій «Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва» та
«Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки»
 
Creator Скалецька, Л.Ф.
Насіковський, В.А.
 
Subject Рослинництво
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.09010101 Агрономія
631 Загальні питання сільського господарства
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description Викладено методичні рекомендації щодо роботи з тематикою, що охоплює знання з питань післязбиральної доробки: очистки зерна призначеного для переробки від елементів домішок, гідротермічної обробки та переробки зерна на борошно та крупу.
 
Publisher Видавничий центр НУБіП України
 
Date 2009
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1133/1/Sam_rob.pdf
Скалецька, Л.Ф., Насіковський, В.А. (2009) Методичні вказівки з виконання самостійної роботи студентами магістратури спеціалізацій «Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва» та «Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки». [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1133/