Методичні вказівки з виконання самостійної роботи студентами магістратури спеціалізацій «Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва» та «Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки»
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Методичні вказівки з виконання самостійної роботи студентами магістратури спеціалізацій «Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва» та «Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки» |
|
| Creator |
Скалецька, Л.Ф.
Насіковський, В.А. |
|
| Subject |
Рослинництво
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.09010101 Агрономія 631 Загальні питання сільського господарства 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) |
|
| Description |
Викладено методичні рекомендації щодо роботи з тематикою, що охоплює знання з питань післязбиральної доробки: очистки зерна призначеного для переробки від елементів домішок, гідротермічної обробки та переробки зерна на борошно та крупу.
|
|
| Publisher |
Видавничий центр НУБіП України
|
|
| Date |
2009
|
|
| Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1133/1/Sam_rob.pdf
Скалецька, Л.Ф., Насіковський, В.А. (2009) Методичні вказівки з виконання самостійної роботи студентами магістратури спеціалізацій «Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва» та «Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки». [Навчальний матеріал] |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1133/
|
|