Розробка Мінімальних специфікацій якості м’яса та м’ясних продуктів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка Мінімальних специфікацій якості м’яса та м’ясних продуктів
|
|
Creator |
Грудненко, Таїсія Петрівна
|
|
Subject |
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
1101 Ветеринарія (Ветеринарна медицина) 8.11010101 Ветеринарна медицина Ветсанекспертиза продукції тваринництва Виробнича спеціалізація |
|
Description |
Проведено комплексну оцінку якісних показників м'яса, отриманого від свиней та великої рогатої худоби за різних умов утримання і годівлі. Розроблені Мінімальні специфікації якості м’ясних та м’ясомістких продуктів, дотримання яких забезпечить якість харчових продуктів, відповідно до положень ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів»
|
|
Date |
2010-02-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1201/1/magisterska_Grudnenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1201/2/tezy_Grudnenko.doc Грудненко, Таїсія Петрівна (2010) Розробка Мінімальних специфікацій якості м’яса та м’ясних продуктів. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1201/
|
|