Запис Детальніше

Розробка Мінімальних специфікацій якості м’яса та м’ясних продуктів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка Мінімальних специфікацій якості м’яса та м’ясних продуктів
 
Creator Грудненко, Таїсія Петрівна
 
Subject 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
1101 Ветеринарія (Ветеринарна медицина)
8.11010101 Ветеринарна медицина
Ветсанекспертиза продукції тваринництва
Виробнича спеціалізація
 
Description Проведено комплексну оцінку якісних показників м'яса, отриманого від свиней та великої рогатої худоби за різних умов утримання і годівлі. Розроблені Мінімальні специфікації якості м’ясних та м’ясомістких продуктів, дотримання яких забезпечить якість харчових продуктів, відповідно до положень ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів»
 
Date 2010-02-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1201/1/magisterska_Grudnenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1201/2/tezy_Grudnenko.doc
Грудненко, Таїсія Петрівна (2010) Розробка Мінімальних специфікацій якості м’яса та м’ясних продуктів. Магістра thesis, ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1201/