Запис Детальніше

Дослідження пастеризатора як об'єкта автоматизації та удосконалення системи автоматичного регулювання температури молока в пастеризаторі (ВП НУБіП України "Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка")

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження пастеризатора як об'єкта автоматизації та удосконалення системи автоматичного регулювання температури молока в пастеризаторі (ВП НУБіП України "Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка")
 
Creator Вакуляк , Ярослав Юрійович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Виробнича спеціалізація
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в господарствах з виробництва та первинної переробки молока
0502 Автоматика та управління (Автоматизація та компютерно-інтегровані технології)
 
Description В роботі розглянуті біологічні особливості молока, що активно впливають на тривалість його зберігання. Проведене дослідження і порівняльний аналіз існуючих методів та систем термічної обробки молока, розрахунок відповідності вимогам до вказаного технологічного процесу.
 
Date 2010-03-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1221/1/2010_%D0%92%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8F%D0%BA_%D0%AF%D0%AE.doc
Вакуляк , Ярослав Юрійович (2010) Дослідження пастеризатора як об'єкта автоматизації та удосконалення системи автоматичного регулювання температури молока в пастеризаторі (ВП НУБіП України "Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка"). Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1221/