Запис Детальніше

Проектування прогресивної машинної технології для зернопереробного підприємства на базі СТОВ"Агросвіт" Васильківського району Київської області з удосконаленням процесу переробки зерна на борошно.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування прогресивної машинної технології для зернопереробного підприємства на базі СТОВ"Агросвіт" Васильківського району Київської області з удосконаленням процесу переробки зерна на борошно.
 
Creator Гончаренко , А.А.
 
Subject 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
631.2 Сільськогосподарські будівлі, споруди (експлуатація обладнання). Будівлі для домашньої худоби, продукції, машинного устаткування
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
Адаптивні прогресивні технології і техніка переробних виробництв
 
Description Вивчено технології переробки зерна на борошно та комбікорм. Описано продуктовий розрахунок потреби сировини, та підібрано необхідне технологічне обладнання для лінії виготовлення борошна. Обгрунтовано компоновку виробничих приміщень, енерго і водопостачання та заходи з охорони праці в цеху. Розроблено бізнес-план для даного підприємства та проаналізовано економічні показники переробки зерна на борошно за прогресивною технологією. Оформлено
оглядову статтю "Удосконаення процесу переробки зерна на борошно" на базі якої обгрунтовано раціональний варіант прогресивної машинної технології.переробки зерна на борошно..
 
Date 2010-04-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1224/1/Goncharenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1224/2/Goncharenko_Forma.doc
Гончаренко , А.А. (2010) Проектування прогресивної машинної технології для зернопереробного підприємства на базі СТОВ"Агросвіт" Васильківського району Київської області з удосконаленням процесу переробки зерна на борошно. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1224/