Запис Детальніше

Проектування прогресивної машинної технології для м’ясопереробного підприємства на базі ТОВ"Світанок" Іванківського району Київської області з удосконаленням процесу термічної обробки м’ясоковбасних виробів..

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування прогресивної машинної технології для м’ясопереробного підприємства на базі ТОВ"Світанок" Іванківського району Київської області з удосконаленням процесу термічної обробки м’ясоковбасних виробів..
 
Creator Хакімов , Б.Х.
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
Адаптивні прогресивні технології і техніка переробних виробництв
 
Description Вивчено технології переробки м’яса на різноманітні м’ясоковбасні вироби. Приведено продуктовий розрахунок потреби сировини, та підібрано необхідне технологічне обладнання для ліній виготовлення ковбасних та м’ясокопчених виробів Обґрунтовано компоновку виробничих приміщень, енерго і водопостачання та заходи з охорони праці в цеху. Розроблено бізнес-план для даного підприємства та проаналізовано економічні показники переробки м’яса за прогресивною технологією. Оформлено
оглядову статтю "Удосконалення процесу термічної обробки м'ясоковбасних виробів." на базі якої обґрунтовано раціональний варіант прогресивної машинної технології переробки м’яса.
 
Date 2010-04-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1225/1/Hakimov.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1225/2/Hakimov_Forma.doc
Хакімов , Б.Х. (2010) Проектування прогресивної машинної технології для м’ясопереробного підприємства на базі ТОВ"Світанок" Іванківського району Київської області з удосконаленням процесу термічної обробки м’ясоковбасних виробів.. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1225/